Spektaklis „Neprilygstamosios“

2016 m. vasario 18 d. (ketvirtadienį) 18 val. Molėtų kultūros centre (Inturkės g. 4, Molėtai) Naujasis teatras iš Vilniaus rodys dviejų veiksmų (trukmė 2 val. 15 min.) spektaklį „Neprilygstamosios“ („Top girls“) pagal šiuolaikinę Kerilės Čerčil pjesę. Spektaklis kviečia žiūrovus pasinerti iki giliausių mūsų esaties gelmių, prisiminti Kūrėjo mums dovanotą moterišką ir vyrišką prigimtį; mūsų nemirtingą sielą, turinčią atmintį iš „praeitų gyvenimų“ – reinkarnaciją; amžiną pastangą ieškoti ir būti laimingam. Spektaklyje bendravimas vyksta ne tik žodžiu, bet ir kūno kalba – šokiu, pagal Tai Či (vert. aukščiausios ribos kovos menas) judesius.

Naujojo teatro spektakliai – tai ne tik iššūkis pačiam teatrui, bet ir žiūrovams. Stebina šio teatro drąsa, kiekvienas spektaklis – vis naujo žanro, stiliaus, išraiškos priemonių paieška. Žinantis šį teatrą žiūrovas niekada negali jo pažinti iki galo, nes tai, ką pamato, negali nestebinti, nešokiruoti, palikti abejingo. Spektakliai žavi pastatymų profesionalumu,  aktorių nuoširdumu, naujovėmis.

Bilietų kaina – 6 EUR. Bilietus galima įsigyti Molėtų kultūros centro kasoje, visose BILIETAI LT platinimo vietose ir per internetinę svetainę www.bilietai.lt . Kasa dirba kiekvieną darbo dieną 12 – 17 val. (bilietų rezervavimas tel. 8 604 73484). Senjorams, studentams, scenos menų profesionalams, grupėms perkant 10 bilietų ir daugiau,  moksleiviams bei neįgaliesiems  – 50 proc. nuolaida.