Ir vėl rugsėjis…

Nors vasara šiemet neįtikėtinai ilga ir saulėta, mokslo metų pradžia – ta pati. Rugsėjo 1-oji tradiciškai prasidėjo  Joniškio šv. Apaštalo Jokūbo bažnyčioje, kurioje šv.mišias už naujuosius mokslo metus aukojo kunigas P.Stankevičius.

10.00 val. mokyklos-DC kiemelyje susirinkusius mokinius, tėvus, mokytojus ir svečius sveikino mokyklos direktorė J.Girulskienė, Molėtų r. savivaldybės   Kultūros ir švietimo skyriaus vyresnysis specialistas  A.Jurkšaitis, Joniškio seniūnas R.Verbaitis, mokytojai ir klasių auklėtojai. Kalbėjo ir šiais metais po daugiafunkcio centro stogu įsikūrusios bibliotekos vedėja V.Kalinauskienė, kuri pakvietė dažniau lankytis bibliotekoje ir bendradarbiauti ruošiant renginius. Seniūnijos kultūros vadybininkė L.Sinkevičienė pristatė artimiausius kultūrinius renginius ir projektus, padėkojo mokiniams už aktyvų dalyvavimą visuomeninėje veikloje.

Pasveikintus ir apdovanotus pirmokus dešimtokai nuvedė į klasę, ir mokykloje visiems prasidėjo pirmoji 2015-2016 mokslo metų pamoka…