Prasideda „Olympis 2019“!

Jeigu nematote paveikslėlių, įjunkite jų rodymą savo pašto programoje.

Gerbiamoji Molėtų r. Joniškio mokykla-daugiafunkcis centro administracija.

Kviečiame Jūsų mokinius ir mokytojus dalyvauti jubiliejinėje 10 edukacinių konkursų „Olympis“ sesijoje „Olympis 2019 – Pavasario sesija“.

Dalyvių laukia naujos įdomios užduotys!

Apdovanojimai

Kovo 1-31 dienomis vyks 9 mokomųjų dalykų konkursai:

Edukaciniai konkursai „Olympis“ organizuojami nuo 2014 metų. Iš viso konkursuose dalyvavo virš 227 000 mokinių. Mes gavome virš 30 000 teigiamų atsiliepimų, su kuriais galite susipažinti www.olympis.lt/atsiliepimai
  • lietuvių kalba,
  • anglų kalba,
  • matematika,
  • biologija (pradinėse klasėse – pasaulio pažinimas),
  • informacinės technologijos,
  • istorija.
  • geografija,
  • fizika,
  • chemija.

Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl daugelis mokinių turi silpnus mokymosi rezultatus, yra motyvacijos mokytis stoka. Daugeliui mokinių formalus mokymasis atrodo nuobodus ir neįdomus. Pagrindinis edukacinių konkursų „Olympis“ tikslas yra sudominti mokinius mokomaisiais dalykais ir skatinti mokinių mokymosi motyvaciją.

Dalyvaudami konkursuose, mokiniai gali patikrinti savo žinias, pakartoti mokomųjų dalykų medžiagą. Kadangi konkursai vyksta internetu, jie laviną mokinių darbo kompiuteriu įgūdžius. Po konkursų mokytojai gali peržiūrėti savo mokinių atsakymus ir nustatyti temas, kuriose jie turi spragų. Kitaip, nei tradicinėse olimpiadose, edukaciniuose konkursuose yra įvairaus sudėtingumo užduočių, todėl juose gali dalyvauti visi mokiniai.

Visi konkurso dalyviai gaus padėkos raštus ir tušinukus „Olympis“, o laimėtojai bus apdovanoti medaliais ir diplomais. Pagrindiniai prizai atiteks nominacijų laimėtojams. Mokiniai iš aktyviai dalyvaujančių klasių (kai dalyvauja daugiau kaip 5 vienos klasės mokiniai) papildomai gaus „Olympis“ pamokų tvarkaraščius!

Apdovanojimai

Mokytojai-kuratoriai, kurie užregistruos ne mažiau kaip 10 mokinių, gaus sertifikatus ir kompensacijas iki 30%. Mokytojai, kurių mokiniai bus įvertinti 1-3 laipsnių diplomais, gaus pažymėjimus, patvirtinančius mokinių pasiekimus.

Dalyvavimo mokestis viename konkurse – 2 €, 2-4 konkursuose – 3 €, 5-9 konkursuose – 4 €.

Konkursai „Olympis 2019 – Pavasario sesija“ vyks kovo 1-31 d. interneto svetainėje www.olympis.lt, dalyvauti galima bet kuriuo jums patogiu metu. Konkurso užduotis mokiniai galės atlikti mokyklos kompiuterių klasėje (rekomenduojama), o nesant tokiai galimybei – namuose.

Registracija į konkursus ir detalesnė informacija: www.olympis.lt

Labai prašome informuoti mokyklos bendruomenę apie konkursus:

  1. Mokyklos interneto svetainėje (.doc).
  2. Jeigu mokykla naudojasi el. dienynu, galite informuoti mokytojus, mokinius ir tėvus el. dienyne.
  3. Galite pakabinti skelbimą mokytojams(.doc) mokytojų kambaryje ir skelbimų lentoje.
  4. Nemokamai užsakyti plakatus apie konkursus „Olympis“, kuriuos galėsite pakabinti skelbimų lentose, duoti savo kolegoms arba išdalinti mokiniams, siūlydami dalyvauti konkursuose, o mokiniai galės juos parodyti savo tėvams.
  5. Persiųsti šį laišką kolegoms.

Norėdami užsakyti „Olympis 2019 – Pavasario sesija“ plakatus (jeigu dar neužsisakėte), užpildykite šią formą. Po 5-7 dienų plakatus gausite paštu. Neatidėliokite, nes plakatų skaičius ribotas.

Turėdami klausimų, rašykite į info@olympis.lt arba skambinkite +370 672 89 325.

Pagarbiai,
Konkursų „Olympis“ organizatoriai
UAB „Advertis“, S. Stanevičiaus g. 90-2, 07103 Vilnius
El. paštas info@olympis.lt
Tel. +370 672 89 325
www.Olympis.lt

Jeigu Jūs nepageidaujate gauti informacijos apie edukacinius konkursus „Olympis“, paspauskite: Atsisakyti prenumeratos